Rent a dj

We voorzien een dj op maat voor elke reden tot feesten of dit nu een themafuif, bedrijfs- of huwelijksfeest betreft... Alleen professionals met een ruime muziekbagage komen bij u achter de decks te staan, de sfeer op uw event valt of staan immers met de dj. 

Geen would-be dj's dus die even een muziekcollectie downloaden via internet en zich dan een dj-virtuoos noemen.
 
Onze dj's hebben minstens 5 jaar ervaring en zijn een duizendpoot in alle muziekgenres, de één al wat meer gespecialiseerd in een specifiek genre. Voor een huwelijksfeest bijvoorbeeld werken we uitsluitend met de beste all-round dj's die gegarandeerd een volle dansvloer verzekeren én waar elke leeftijd aan bod komt. U heeft er ook alle voordeel bij om te kiezen voor een dj-team:
  • Samen hebben onze dj's meer dan 200 jaar professionele ervaring. Ze waren de muzikale spil van ontelbare evenementen en feesten. Voor jong en oud, voor bedrijf of particulier.... Sfeer primeert en dat hebben ze allemaal in hun genen als het er op aan komt. Samen kiezen we voor u de dj die het beste past in het kader van uw event. The right man on the right place!
  • Muzikaal valt uw event nooit in het water. Werken met ons team heeft ook als voordeel dat er altijd een back-up voorhanden is. 
 
Diverse formules zijn mogelijk zoals bvb een guestdj-set op uw event of een all-in formule voor de hele avond met klank- en lichtinstallatie inbegrepen. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan via de sectie contact op onze site. 
 
Klik hieronder voor een overzicht van van onze beschikbare dj's die u dadelijk kunt boeken(deze lijst is niet limitatief):